Steakrestaurant in Eindhoven, kom dineren!

Voor een heerlijk steakrestaurant nabij Eindhoven moet je bij The Brand zijn. Bar en restaurant The Brand vind je in het centrum van Veldhoven, dat vlakbij Eindhoven ligt. Dit steakrestaurant is samen met haar zusje, restaurant Truffelaer, gevestigd in één pand. Bij The Brand kun je heerlijk dineren met familie, vrienden of collega’s in een gezellige en informele sfeer. Ons steakhouse menu bevat alle gerechten die je van een steakrestaurant mag verwachten, zoals steaks, rib-eyes en tournedos. Zo hebben wij een steak op ons menu staan die afkomstig is van topkwaliteit runderen uit Australië. Daar maken wij onze rib-eyes en bavettes van. Dit vlees is lekker mals en het heeft een subtiele marmering. Een andere aanrader in ons steakhouse is de striploin, die afkomstig is van de Heritage Angus Beef runderen uit Canada. Deze steak behoort niet voor niets tot de absolute top; hij is al drie jaar op rij verkozen tot de beste steak ter wereld. Daar kijk je niet van op als je ‘m zelf hebt geproefd in ons restaurant. Ook de tournedos, afkomstig van Hereford runderen, zijn prachtige steaks van de hoogste kwaliteit ‘grainfed’ runderen. Door de vele granen die de runderen eten krijgt het vlees zijn rokerige smaak en een subtiele marmering.

Hét steakrestaurant uit regio Eindhoven

Een goed steakrestaurant heeft niet alleen de beste steaks op haar menu staan. Bij The Brand hebben we veel meer variatie. Denk bijvoorbeeld aan andere vleesgerechten, zoals spareribs of hamburgers. Ben je meer een visliefhebber? Ook dan geniet je in ons steakrestaurant nabij Eindhoven genieten, bijvoorbeeld van seafood gerechten als mosselen, zeebaars of gamba’s. Ook de bijgerechten zijn met zorg uitgekozen, zodat je kunt genieten van een echte culinaire maaltijd. Ga bijvoorbeeld voor groenten van de grill of een lekkere ratatouille. En wanneer je net genoten hebt van een gezellig en lekker diner, vergeet dan niet af te sluiten met een dessert. Kies uit verschillende soorten vers gedraaid ijs of ga voor de heerlijk warme chocolade cake. Bekijk hier alvast het volledige menu van ons steakrestaurant in de buurt van Eindhoven. Dan verwelkomen we je graag binnenkort bij The Brand.

Steakrestaurant Eindhoven reserveren?

Als je zeker wilt zijn van een plaatsje aan tafel in ons steakrestaurant, dan kun je een reservering plaatsen. Dat kan telefonisch op telefoonnummer 040 842 2139 of via een online reservering op de website. Mocht je bij ons willen eten met groepen die groter zijn dan acht personen, dan vragen wij je om de reservering telefonisch te plaatsen.

Keuze van de chef

Tournedos Uruguay

puur van smaak

met subtiele marmering

Menu

The-Brand_keuze-chef-icoon
×