Steakhouse Eindhoven

Zoek je een steakhouse in Eindhoven? Kom dan dineren bij steakhouse The Brand. Ons restaurant bevind zich in Veldhoven, vlakbij Eindhoven. The Brand is makkelijk bereikbaar en bevind zich naast haar zusje, restaurant Truffelaer. Bij The Brand kun je terecht als je zin hebt in een malse steak, een barbecue- of grill gerecht of lekker verse vis. Maar de steaks, dat is uiteraard waar het in een steakhouse vooral om draait. We hebben de lekkerste steaks uit regio Eindhoven, want onze steaks zijn afkomstig van de beste kwaliteit rundvlees van runderen uit diverse delen van de wereld.

Hét steakhouse uit regio Eindhoven

In ons steakhouse staat kwaliteit altijd voorop. Zo hebben wij een heerlijke steak op ons steakhouse menu staan, afkomstig van runderen uit Australië. Daar maken wij onze rib-eye en bavette van. Dit mooie vlees is lekker mals en heeft een subtiele marmering. Een andere geweldige keuze in ons steakhouse is de striploin. Dat is het deel van de lende dat tegen de ribben aan ligt en is afkomstig van de Heritage Angus Beef. Wil je een steak van de hoogste kwaliteit eten in ons steakhouse vlakbij Eindhoven? Dan is de tournedos de beste keuze voor jou. Onze tournedos is afkomstig van Hereford rundvlees uit Uruguay. Daar kunnen de runderen goed grazen en hebben zij alle ruimte om veel en stressvrij te bewegen. En dat proef je. De steak heeft een mooie marmering en is puur en fijn van smaak.

Steakhouse en meer

Als je met je gezin, familie of vrienden steak in Veldhoven uit eten wilt gaan, dan is de keuze dus groot bij restaurant The Brand. Mocht je toch zin hebben in wat anders dan een steak, dan is er genoeg keuze aan andere vlees en vissoorten in ons steakhouse. Bekijk het menu van ons steakhouse voor de lekkerste steaks en andere gerechten in de buurt van Eindhoven.

Contact steakhouse Eindhoven

Wil je een tafel reserveren in ons steakhouse? Of heb je dieetwensen waar we rekening mee moeten houden? Neem dan contact op met steakhouse The Brand vlakbij Eindhoven. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 040 842 2139 of online een reservering plaatsen.

Keuze van de chef

Tournedos Uruguay

puur van smaak

met subtiele marmering

Menu

The-Brand_keuze-chef-icoon
×