Steak eten in Eindhoven?

Voor een steak in de buurt van Eindhoven hoef je niet lang te zoeken. Kom lekker uit eten bij The Brand. Ons steakrestaurant bevind zich in Veldhoven, dat vlakbij Eindhoven ligt. The Brand is makkelijk te bereiken en is te vinden naast haar zusje, restaurant Truffelaer. Bij The Brand ben je aan het goede adres als je zin hebt in een heerlijke steak, barbecue- en grill gerechten of heerlijk verse vis. Maar de steak, dat is natuurlijk wel waar het in een steakrestaurant om draait. Gelukkig is de keuze uit diverse soorten steaks op ons menu dan ook groot.

De beste steak van Eindhoven

De beste steak van Veldhoven, nabij Eindhoven, vind je bij The Brand. Wij serveren steaks afkomstig van rundvlees vanuit de hele wereld, zoals Australië. Daar komt het rundvlees voor onze rib-eye en bavette vandaan. Dit prachtige vlees is heerlijk mals en heeft een mooie marmering. Of een andere heerlijke steak: de striploin. Die is afkomstig van de Heritage Angus Beef. Deze steak behoort tot de absolute top. Wil je een steak van de hoogste kwaliteit eten in de omgeving van Eindhoven? Dan is de tournedos een uitstekende keuze. Deze is afkomstig van Hereford rundvlees. Dat is rundvlees van de hoogste kwaliteit ‘grainfed runderen’ uit Uruguay. De runderen kunnen hier heerlijk grazen en hebben veel bewegingsvrijheid in een goed klimaat. Dat zie je terug in de kwaliteit van het vlees. De steak heeft een subtiele marmering en is puur en fijn van smaak. Als je lekker steak wilt gaan eten in de buurt van Eindhoven, dan is de keuze groot bij restaurant The Brand. Kijk maar eens op ons menu.

Steak Eindhoven menukaart

Je kunt op onze menukaart kiezen uit verschillende soorten steaks, maar we hebben natuurlijk ook rekening gehouden met visliefhebbers en vegetariërs. Gaat jouw voorkeur bijvoorbeeld uit naar seafood? Geniet dan van heerlijke mosselen in wittewijnsaus, of van onze gamba’s met knoflook. Of wil je eens wat anders en kies je voor vlees noch vis? Dan is onze overheerlijke veggieburger een echte aanrader. Heb je speciale dieetwensen of allergieën waar wij rekening mee kunnen houden? Laat het ons dan weten en neem contact op via telefoonnummer: 040 842 2139. Ook kun je via dit telefoonnummer een tafel reserveren.

Keuze van de chef

Tournedos Uruguay

puur van smaak

met subtiele marmering

Menu

The-Brand_keuze-chef-icoon
×