Dineren restaurant Eindhoven

Wil je lekker uit eten in een restaurant in Veldhoven, vlakbij Eindhoven? Heb je zin in een heerlijk stukje vlees of een ander barbecue of grillgerecht? Kom dan naar bar en restaurant The Brand voor een smaakvolle beleving. In ons restaurant in Veldhoven vind je een uitgebreide menukaart waar je als vlees- of visliefhebber, maar ook als vegetariër, heerlijke gerechten uit kunt kiezen. Zo kun je bij ons genieten van malse steaks, rib-eyes en tournedos van rundvlees van de hoogste kwaliteit. Maar natuurlijk ook van spareribs en diverse visgerechten. Heb je liever geen vlees of vis? Dan is de vegetarische burger van de grill een goede keuze. Waar je ook zin in hebt, bij The Brand hebben we voor ieder wat wils.

Restaurant Eindhoven dranken

Bij een lekker diner horen natuurlijk passende dranken, zoals een heerlijke wijn die je maaltijd complementeert. We geven je graag advies over een passende wijn bij je vlees of visgerecht. Wil je liever wat anders drinken? Geen probleem. Je kunt ook kiezen voor diverse dranken, frisdranken en verschillende biersoorten, zodat je optimaal kunt genieten van je diner. Daarnaast zorgen het comfortabele interieur en de gezellige, informele sfeer voor een avond om van te genieten met je vrienden, familie of collega’s.

Restaurant Truffelaer Veldhoven

Naast restaurant The Brand bevindt zich haar zusje Truffelaer. Dit zijn twee verschillende restaurants met verschillende gerechten en een andere identiteit, gevestigd in één pand. The Brand is een modern maar robuust restaurant waar je heerlijke grillgerechten op de menukaart vindt, in tegenstelling tot haar zusje Truffelaer. Daar vind je bijzondere gerechten met invloeden van de Franse, Bourgondische en Italiaanse keuken met mooie wijnen, in een chique en gastvrije setting. Wanneer je op zoek bent naar een restaurant in Veldhoven of een restaurant vlakbij Eindhoven, dan ben je van harte welkom in zowel restaurant The Brand als in restaurant Truffelaer.

Bekijk onze menukaart

Benieuwd naar de volledige menukaart van ons restaurant The Brand bij Eindhoven? Bekijk dan ons menu. Voor meer informatie of reserveringen kun je contact opnemen door te bellen naar telefoonnummer: 040 842 2139 of een e-mail te sturen naar: reserveringen@thebrandveldhoven.nl.

Keuze van de chef

Tournedos Uruguay

puur van smaak

met subtiele marmering

Menu

The-Brand_keuze-chef-icoon
×