Menu steakhouse

Ons steakhouse heeft een heerlijk menu voor je samengesteld met barbecue en grillgerechten, variërend van een malse steak tot aan seafood en bijgerechten, zoals gegrilde groenten en salades. Ons steakhouse menu bevat alles wat je van een steakhouse mag verwachten. Voorafgaand aan je maaltijd kun je bijvoorbeeld verschillende broodsoorten met olijfjes, truffelmayonaise en aioli kiezen, of ga voor een overheerlijke carpacgfcio, Hollandse garnalen of gerookte zalm als voorgerecht.

Steakhouse menu: onze klassiekers

Op het menu van een steakhouse mogen vleesgerechten absoluut niet ontbreken. Wat echt het proberen waard is, is de heritage angus striploin steak. Deze is al drie jaar op rij uitgeroepen tot de beste steak van de wereld. Op het menu van een echt steakhouse staan natuurlijk niet alleen vleesgerechten. We mogen de visgerechten niet vergeten, zoals mosselen in witte wijn met knoflook en tomaat. Ook echte klassiekers. Of de zeebaars met garnaaltjes, wat ook een zeer goede keuze is als je eens wat anders wilt dan vlees van de grill. Wil je nu wél wat van de grill, maar ben je vegetarisch? Dan hebben wij een heerlijke veggieburger met verschillende groenten op ons menu staan. Bekijk het menu van steakhouse The Brand.

Steakhouse menu: de steaks

Waar het op het menu van ons steakhouse natuurlijk vooral om draait, is toch wel de échte steak voor de vleesliefhebbers. Bij The Brand is er volop keuze, bijvoorbeeld uit een Australische rib-eye of een Australische bavette, afkomstig van de Angus-runderen. Daarnaast vind je op ons menu de welbekende striploin steak uit Canada, die zich kenmerkt met de bite en de volle, rokerige smaak. Om het heerlijke rundvlees uit Urugay niet over te slaan, hebben wij ook nog tournedos van de hoogste kwaliteit ‘grainfed runderen’ aan ons steakhouse menu toegevoegd. Wanneer je lekker genoten hebt bij The Brand, sluit je de avond heerlijk af met een van onze desserts. Onze chocoladecake met vanille en karamel is bijvoorbeeld een echte aanrader. Of sluit af met ons vers gedraaid ijs in allerlei smaken.

Steakhouse reserveren?

Als je een reservering wilt plaatsen bij ons grillrestaurant nabij Eindhoven, dan kun je online reserveren of bellen via telefoonnummer: 040 842 2139. We verwelkomen je graag bij The Brand!

Keuze van de chef

Tournedos Uruguay

puur van smaak

met subtiele marmering

Menu

The-Brand_keuze-chef-icoon
×