Lunchroom Veldhoven

Je bent op zoek naar een lunchroom in Veldhoven, in de buurt van Eindhoven? En je hebt zin in een heerlijk barbecue- of grill gerecht? Of toch liever een lunch met verse vis? Wat je ideale gerecht ook is, je zit bij lunchroom The Brand in Veldhoven helemaal goed voor een gezellige en vooral lekkere lunch. Restaurant The Brand is een BBQ-restaurant in Veldhoven, vlakbij Eindhoven, waar je niet alleen geweldig kunt dineren, maar dat overdag dienst doet als een volwaardige lunchroom! In deze lunchroom in Veldhoven kun je genieten van een heerlijke maaltijd. De gezellige en informele sfeer maakt het The Brand Lunchroom Veldhoven een plek waar je echt kunt genieten. The Brand zit naast haar zusje, restaurant Truffelaer Veldhoven, in de buurt van Eindhoven.

Dé lunchroom in Veldhoven

Het menu van Lunchroom The Brand Eindhoven bestaat uit diverse specialiteiten, zoals een heerlijke burger, versgemaakte salades of smakelijke sandwiches. Van origine zijn wij een barbecue-restaurant. Dat maakt The Brand Lunchroom Veldhoven een unieke plek om te lunchen. Zo kun je bij onze lunchroom in Veldhoven ook terecht voor seafood, zoals mosselen en gamba’s. Veel van onze gerechten worden bereid op de Kopa-houtskoolgrill of op een rotisserie en plein public in onze open keuken. Kom bij lunchroom The Brand in Veldhoven, in de buurt van Eindhoven, lekker genieten van een heerlijke lunch met vrienden, familie, collega’s of teamgenoten.

Meer dan lunchen bij The Brand

Lunchroom The Brand in Veldhoven is ook een heel gezellige plek om tussendoor te zitten en een rustmomentje te pakken. Zo kun je bij ons ook genieten van een goede kop koffie met een stuk eigengemaakte appeltaart of cheesecake! Bovendien hebben we een gezellige bar, waar je terecht kunt voor een lekker drankje. Zo is The Brand een ideale locatie voor een informeel bedrijfsuitje met een hapje en een drankje aan de bar.

Lunchroom Veldhoven reserveren?

Wil je reserveren bij een lunchroom in Eindhoven? Reserveren bij lunchroom The Brand kan gemakkelijk via de telefoon of via de reserveringspagina op onze website. Je ziet meteen op welke dagen en tijdstippen je kunt reserveren. Wanneer je wilt komen eten met groepen die groter zijn dan 8 personen, dan verzoeken we je om telefonisch te reserveren via telefoonnummer: 040 842 2139. Vergeet ook niet alvast een kijkje te nemen op onze menukaart!

Keuze van de chef

Tournedos Uruguay

puur van smaak

met subtiele marmering

Menu

The-Brand_keuze-chef-icoon
×