Lunchen in Veldhoven

Je wilt lekker lunchen in Veldhoven, regio Eindhoven? En je hebt zin in een lekkere sandwich, soep of salade? Of ga je toch liever voor een goed gegrilde hamburger of ander vleesgerecht? Waar je ook voor gaat, je zit bij The Brand helemaal goed voor een gezellige en vooral lekkere lunch. Restaurant The Brand laat zien dat voor een goede lunch Veldhoven een geweldige plek is om te vertoeven. Je kunt hier heerlijk genieten van een gezellige en informele lunch. Een plek waar je echt even tot rust kunt komen en gezellig kunt praten met je familie of vrienden, of waar je juist langs kunt komen voor een snelle, maar heerlijke maaltijd. Lunchen in Veldhoven was nog nergens zo gezellig!

Hét lunch-restaurant in regio Eindhoven

Dacht je dat voor een goede lunch Veldhoven je zou laten zitten? Nee, zeker niet! De menukaart van restaurant The Brand Eindhoven is heel uitgebreid, zodat je meer dan genoeg keuze hebt voor een heerlijke, gezonde lunch. Zij bewijzen dat voor een goede plek om te lunchen Veldhoven zeker een geschikte stad is. Wat dacht je van een kreeften bisque met gamba’s, een echte tomatensoep met ballen, een sandwich carpaccio met Black Angus Beef of een van onze befaamde burgers? Hiermee laat The Brand perfect zien dat ze meer is dan alleen een BBQ-restaurant. Je kunt bij ons ook terecht voor seafood, zoals mosselen en gamba’s. Veel van onze gerechten worden bereid op de Kopa-houtskoolgrill of op een rotisserie en plein public in onze open keuken. Kom bij ons lunchen in Veldhoven, in de buurt van Eindhoven, lekker genieten van een heerlijke maaltijd met vrienden, familie, collega’s of teamgenoten.

Lekker lunchen Veldhoven

Dat je voor een lekkere lunch Veldhoven niet mag passeren is duidelijk. De gevarieerde kaart biedt genoeg mogelijkheden voor iedereen, van frisse salades tot een stevige lunch met gegrild vlees. Naast het restaurant beschikken we ook over een gezellige bar, zodat je na het lunchen in Veldhoven nog lekker een drankje kunt drinken. Zo is The Brand een ideale locatie voor een informeel bedrijfsuitje met een hapje en een drankje aan de bar. Borrelen in een bar in Eindhoven? Kies eens voor de combinatie borrelen en barbecueën en laat je verrassen.
Lunch Veldhoven reserveren?

Keuze van de chef

Tournedos Uruguay

puur van smaak

met subtiele marmering

Menu

The-Brand_keuze-chef-icoon
×