Grillrestaurant Eindhoven

Ben je op zoek naar een lekker restaurant vlakbij Eindhoven? Kom dan uit eten in grillrestaurant The Brand in Veldhoven. Het grillrestaurant is te bezoeken voor een heerlijke en gezellige maaltijd met vrienden of familie, maar ook wanneer je zin hebt in een eenvoudige maaltijd. Van salades tot lekker malse steaks of visgerechten, er is volop keuze in dit Eindhovense grillrestaurant. De informele en gezellig sfeer maakt het een restaurant waar je voor allerlei gelegenheden kunt komen eten en genieten. Zo is grillrestaurant The Brand ook een ideale locatie voor een informeel bedrijfsuitje met een hapje en een drankje. Ons grillrestaurant vind je in het centrum van Veldhoven, nabij Eindhoven. De locatie van The Brand bevindt zich naast haar zusje, restaurant Truffelaer Veldhoven. Het grillrestaurant is centraal gelegen en heeft een ruime parkeerplaats.

Grillen in Eindhoven

Grillen in Eindhoven? Bij grillrestaurant The Brand kun je kiezen uit verschillende specialiteiten, zoals een heerlijke steak of een lekkere burger. Alles wat je van een écht grillrestaurant mag verwachten dus. Daar horen natuurlijk ook heerlijke bijgerechten bij, zoals een salade of groenten van de grill. Maar The Brand is meer dan alleen een grillrestaurant in de buurt van Eindhoven. Bij ons kun je ook genieten van heerlijke seafoodgerechten, zoals mosselen en gamba’s. Of lekker verse vis. Veel gerechten worden op een Kopa-houtskoolgrill breid, of op een rotisserie en plein public in onze ruime open keuken. Bij grillgerechten horen natuurlijk ook bijpassende wijnen. Daar weten wij alles van. We voorzien je dan ook graag van advies over bijpassende witte of rode wijnen bij je gerecht. Bij ieder grillgerecht hebben we wel een bijzonder wijntje. Ben je niet zo’n wijnliefhebber? Er staan ook diverse biersoorten en frisdranken op onze menukaart.

Contact grillrestaurant Eindhoven

Voor vragen of reserveringen kun je contact opnemen met grillrestaurant The Brand vlakbij Eindhoven via telefoonnummer: 040 842 2139 of e-mail: reserveringen@thebrandveldhoven.nl. Bij The Brand in Veldhoven kun je ook gewoon binnenlopen voor een hapje, drankje of diner. Als alle plaatsen bezet zijn kun je eerst aan onze bar genieten van een drankje. Maar wil je zeker zijn van een plaatsje aan tafel van ons grillrestaurant? Neem dan contact met ons op en reserveer een tafel. Heb je allergieën waar we rekening mee moeten houden? Geef het dan ook aan ons door.

Openingstijden grillrestaurant Eindhoven

De openingstijden van grillrestaurant The Brand bij Eindhoven zijn van woensdag tot en met zaterdag van 17.00 uur tot 00.00 uur. Ook op zondag is het grillrestaurant geopend van 15.00 uur tot 00.00 uur. Ons grillrestaurant is gesloten op maandag en dinsdag.

Keuze van de chef

Tournedos Uruguay

puur van smaak

met subtiele marmering

Menu

The-Brand_keuze-chef-icoon
×