Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/brandveldhoven.nl/public_html/wp-content/plugins/wpseo-local/src/presenters/geo/position-presenter.php on line 38

Zaalhuur voor feesten & partijen!

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor bedrijfsfeesten, evenementen en partijen? Bij The Brand bent u van harte welkom. The Brand is naast restaurant ook te huur als locatie. Daarbij zorgt het stoere maar toch chique karakter zorgt voor een sfeervolle setting die geschikt is voor allerlei gelegenheden. Zaalhuur voor verjaardagsborrels en babyshowers tot aan zakelijke feesten en netwerkborrels: de keuze is aan u. In The Brand staat een enthousiast team klaar om uw speciale dag tot in de puntjes te verzorgen. Uiteraard zijn uw gelegenheden culinair naar wens in te vullen. Bijzondere sandwiches, exclusieve borrelhapjes of een compleet walking dinner.

Uiteraard is het ook mogelijk uw trouwdag in zaal The Brand te vieren. Deze speciale dag laten wij verlopen zoals u het wenst. Of u nu kiest voor een luxe lunch in een klein gezelschap of liever uitbundig wilt feesten met een dj of live-muziek: wij staan voor u klaar. Wilt u meer weten over zaalhuur bij The Brand? Neem dan contact met ons op en laat ons weten waar u naar op zoek bent. Wij maken graag een voorstel op maat voor u!

Keuze van de chef

Tournedos Uruguay

puur van smaak

met subtiele marmering

Menu

The-Brand_keuze-chef-icoon
×